Pristupačnost
Pristupačnosti
loading

Obrada osobnih podataka

Obavijest o obradi osobnih podataka
Agencija za mobilnost i programe Europske unije
Službenik za zaštitu osobnih podataka

Kontakt: privatnost@mobilnost.hr
Frankopanska 26, Zagreb
OIB 25385906011

Ovo je Obavijest o obradi osobnih podataka koju je izdala Agencija za mobilnost i programe Europske unije, Frankopanska 26, Zagreb, OIB 25385906011 (dalje: „Agencija“). Ova obavijest namijenjena je posjetiteljima mrežnih stranica kojima upravlja Agencija.

Agencija ne obrađuje osobne podatke posjetitelja mrežnih stranica kojima upravlja. Izuzetak su situacije na nekim mrežnim stranicama na kojima je posjetitelju omogućeno kontaktiranje Agencije ili registracija putem web obrazaca, prijava na newsletter Agencije ili slično. U takvim situacijama, posjetitelj je zasebno upozoren o obradi osobnih podataka te svrsi obrade.

Opća obavijest o obradi osobnih podataka za koje se Agencija nalazi u položaju voditelja obrade dostupna je na mrežnoj stranici Agencije http://mobilnost.hr/hr/sadrzaj/obrada-osobnih-podataka/. Opća obavijest o obradi osobnih podataka sadrži kategorije ispitanika te njihovih osobnih podataka koji se obrađuju, svrhe obrade i pravne osnove, kategorije primatelja osobnih podataka, informaciju o pravima ispitanika kao i druge informacije koje Agencija mora pružiti u skladu s primjenjivim propisima.