Pristupačnost
Pristupačnosti
loading

Videokonferencija "Novi početak za bolje sutra - Erasmus+ i Europske snage solidarnosti"

Videokonferencija

Konferencija "Novi početak za bolje sutra- Erasmus+ i Europske snage solidarnosti" održat će se online 26. ožujka 2021. od 11 do 13 sati.

Nove programe i rezultate provedbe prošle generacije programa u Hrvatskoj predstavit će ministar znanosti i obrazovanja prof.dr.sc. Radovan Fuchs, državna tajnica Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade dr.med. Željka JosićAdrienn Király, šefica Kabineta Mariye Gabriel, povjerenice za inovacije, istraživanje, kulturu, obrazovanje i mlade te ravnateljica Agencije za mobilnost i programe EU mr.sc. Antonija Gladović. Videokonferencija će se održati u organizaciji Agencije za mobilnost i programe EU, Ministarstva znanosti i obrazovanja i Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.

Svrha je informirati građane o novoj generaciji ovih europskih programa i otkriti im kroz osobna iskustva i konkretne primjere kako programi Erasmus+ i Europske snage solidarnosti mijenjaju Hrvatsku nabolje, odnosno pridonose boljem obrazovanju, uključivijem društvu, većim mogućnostima za mlade, inovativnim rješenjima za izazove današnjice, vještinama budućnosti…

Na konferenciji će biti premijerno prikazano 5 kratkih filmova u režiji Roberta Knjaza u kojima korisnici programa dočaravaju na zanimljiv i živopisan način kako programi Europske unije pozitivno utječu na pojedince, obrazovni sustav i društvo u cjelini.

Program konferencije, vizuali i više informacija dostupno je na mrežnoj stranici posvećenoj konferenciji "Novi početak za bolje sutra- Erasmus+ i Europske snage solidarnosti"

Za praćenje konferencije molimo da se registrirate putem elektroničkog obrasca.

Također, u tjednu nakon konferencije Agencija za mobilnost i programe EU održat će sedam online seminara za potencijalne buduće korisnike programa Erasmus+ i ESS na kojima će svi zainteresirani imati priliku dobiti važne informacije o novostima u novim programima te prijavi i provedbi projekata. Više informacija dostupno je na poveznici

Povezane novosti

PITAJTE o svemu što vas zanima.

Kontaktirajte nas