Pristupačnost
Pristupačnosti
loading

Poziv na prijavu za sudjelovanje na webinaru: Online tečaj „Europass za karijerno savjetovanje“

Poziv na prijavu za sudjelovanje na webinaru: Online tečaj „Europass za karijerno savjetovanje“

Agencija za mobilnost i programe EU poziva vas da se prijavite za sudjelovanje na webinaru „Europass za karijerno savjetovanje“ na kojem će se predstaviti novi online tečaj razvijen u okvru Euroguidance mreže. Webinar će se, u organizaciji Euroguidance centara iz Hrvatske, Francuske, Njemačke, Slovenije i Latvije, održati u ponedjeljak, 12. lipnja 2023. od 11:00 do 11:45 sati.

Prepoznajući potencijal Europassa kao vrijednog alata za karijerno savjetovanje, Euroguidance mreža razvila je online tečaj o Europassu s ciljem pružanja kvalitetnog i pouzdanog alata namijenjenog karijernim savjetnicima iz različitih okruženja.

Online tečaj podijeljen je u četiri cjeline: Uvod u EuropassEuropass portal; Ostale funkcionalnosti EuropassaMogućnosti korištenja Europassa za rad s različitim klijentima, te korisnicima donosi detaljne upute o korištenju različitih tehničkih mogućnosti Europassa, kao što su profil, životopis, motivacijsko pismo ili knjižnica, kao i praktične smjernice o tome kako najbolje koristiti Europass za rad s različitim ciljnim skupinama korisnika, kao što su tražitelji zaposlenja, učenici, studenti, poslodavci i mnogi drugi. Tečaj će od 12. lipnja 2023. biti besplatno dostupan na mrežnim stranicama francuskog Euroguidance centra, a trenutno je dostupan isključivo na engleskom jeziku.

Na webinaru ćemo detaljnije predstaviti sadržaj online tečaja, proces njegova razvoja i praktičnu demonstraciju njegovih značajki.

Program:

  • Što je Euroguidance;
  • Što je Europass i kako ga koristiti za karijerno savjetovanje;
  • Predstavljanje cjelina online tečaja;
  • Demonstracija uživo;
  • Pitanja sudionika.

Kako sudjelovati?
Molimo sve zainteresirane sudionike da do 10. lipnja 2023. izvrše registraciju za webinar putem poveznice.
Webinar će biti organiziran na engleskom jeziku, a više informacija dostupno je na mrežnim stranicama Euroguidance mreže.

Povezane novosti

Javno savjetovanje Europske komisije o Europassu

Javno savjetovanje Europske komisije o Europassu

09. sij 2023.
Uključite se u javno savjetovanje Europske komisije o Europassu i pomozite poboljšati trenutno dostupne alate. Europass je besplatna online platforma koja nudi brojne alate za predstavljanje vještina i planiranje učenja ili karijere u Europi. Javno...
Više detalja

PITAJTE o svemu što vas zanima.

Kontaktirajte nas