Pristupačnost
Pristupačnosti
loading

Javno savjetovanje Europske komisije o Europassu

Javno savjetovanje Europske komisije o Europassu

Uključite se u javno savjetovanje Europske komisije o Europassu i pomozite poboljšati trenutno dostupne alate.

Europass je besplatna online platforma koja nudi brojne alate za predstavljanje vještina i planiranje učenja ili karijere u Europi.

Javno savjetovanje provodi se kao dio evaluacije Odluke o Europassu iz 2018. godine te ima za cilj prikupiti informacije i mišljenja korisnika o njihovom iskustvu s Europassom te koristi njegovih alata ze predstavljanje vještina i planiranje učenja ili karijere u Europi. Povratne informacije korisnika pružit će bolji uvid o utjecaju Europassa na europsko tržište rada, vještine i politike cjeloživotnog učenja te pomoći Komisiji da dodatno poboljša postojeće alate.

Građani su pozvani dostaviti svoje mišljenje, kao pojedinci (učenici/ studenti, zaposleni, nezaposleni, volonteri) ili predstavnici organizacija/institucija (pružatelji obrazovanja i osposobljavanja, karijerni savjetnici, poslodavci, zavodi za zapošljavanje, organizacije mladih, volonterske organizacije i donositelji odluka) do 28. veljače 2023. godine. Upitnik je dostupan na svim službenim jezicima EU-a, a za njegovo ispunjavanje potrebno je samo nekoliko minuta.

Podijelite svoje mišljenje ispunjavanjem upitnika Europske komisije na sljedećoj poveznici na kojoj ujedno možete pronaći i više informacija.

Povezane novosti

PITAJTE o svemu što vas zanima.

Kontaktirajte nas