Pristupačnost
Pristupačnosti
loading

Pokrenut online tečaj „Europass for Career Guidance“ namijenjen karijernim savjetnicima

Pokrenut online tečaj „Europass for Career Guidance“ namijenjen karijernim savjetnicima

Prepoznajući potencijal Europassa kao vrijednog alata za karijerno savjetovanje, Euroguidance mreža razvila je online tečaj o Europassu s ciljem pružanja kvalitetnog i pouzdanog alata namijenjenog karijernim savjetnicima iz različitih okruženja. 

Tečajem se nastoji potaknuti karijerne savjetnike na korištenje Europassa u svrhu savjetovanja različitih skupina korisnika, od učenika, studenata, nezaposlenih osoba ili osoba koji žele promijeniti karijeru. 

Online tečaj podijeljen je u četiri cjeline: Uvod u Europass; Europass portal; Ostale funkcionalnosti Europassa; Mogućnosti korištenja Europassa za rad s različitim klijentima, te korisnicima donosi detaljne upute o korištenju različitih tehničkih mogućnosti Europassa, kao što su profil, životopis, motivacijsko pismo ili knjižnica, kao i praktične smjernice o tome kako najbolje koristiti Europass za rad s različitim ciljnim skupinama korisnika. 

Tečaj je besplatno dostupan na online platformi francuskog Euroguidance centra, gdje je potrebno izvršiti jednostavnu registraciju, a trenutno je dostupan isključivo na engleskom jeziku. Registrirani korisnici mogu pristupiti različitim modulima i koristiti dodatne materijale dostupne na platformi, a samostalno odlučuju o dinamici praćenja tečaja. Po odslušanom tečaju, korisnicima se dodjeljuje digitalna potvrda o završetku tečaja. 

Više informacija o tečaju predstavili smo i na webinaru organiziranom za sve europske dionike, čija je snimka dostupna na poveznici, a popratna prezentacija se nalazi na poveznici.  

Povezane novosti

Javno savjetovanje Europske komisije o Europassu

Javno savjetovanje Europske komisije o Europassu

09. sij 2023.
Uključite se u javno savjetovanje Europske komisije o Europassu i pomozite poboljšati trenutno dostupne alate. Europass je besplatna online platforma koja nudi brojne alate za predstavljanje vještina i planiranje učenja ili karijere u Europi. Javno...
Više detalja

PITAJTE o svemu što vas zanima.

Kontaktirajte nas