loading

Online konferencija 'Zajedno smo jači'

Online konferencija 'Zajedno smo jači'

Online konferencija "Zajedno smo jači" posvećena je završetku programa Erasmus+ i Europske snage solidarnosti. Svrha je konferencije podizanje svijesti o programima Erasmus+ i Europske snage solidarnosti, predstavljanje rezultata i utjecaja programa od početka njegove provedbe u Republici Hrvatskoj 2014. do danas, ali i nadahnuće potencijalnih korisnika za sudjelovanje u budućoj generaciji programa na području obrazovanja, osposobljavanja i mladih. Virtualna konferencija održat će se 16. prosinca 2020. od 10 do 13 sati. 

Sudionici će iz prve ruke od korisnika doznati više o tome kako ovi programi pozitivno utječu na pojedince te posljedično unose pozitivne promjene i mijenjaju društvo nabolje. AMPEU će predstaviti rezultate provedbe programa te najaviti novu generaciju programa od 2021. do 2027. godine.  

Tijekom sedmogodišnjeg razdoblja ugovorena su 2562 Erasmus+ projekta u kojima je sudjelovalo više od 57 tisuća građana, a za te je projekte Republika Hrvatska na raspolaganju imala 1,14 milijardi kuna. U okviru programa Europske snage solidarnosti od kraja 2018. do 2020. odobrena su 183 projekta kojima je dodijeljeno oko 28 milijuna kuna, a u program su uključena 2534 sudionika. 

Konferencija je ujedno i središnji događaj istoimene kampanje koju je AMPEU pokrenula u proljeće ove godine vjerujući da pozitivne priče o ljudskoj solidarnosti i kreativnosti mogu inspirirati pojedince i organizacije na nova odvažna djela. Kampanjom #ZajednoSmoJači AMPEU odaje priznanje svim svojim korisnicima koji su znanja i vještine stjecane kroz programe Erasmus+ i Europske snage solidarnosti iskoristili za opće dobro u doba krize. 

Konferenciju će biti moguće pratiti uživo putem streama na Facebook stranici Agencije za mobilnost i programe Europske unije

Za sudjelovanje na online konferenciji „Zajedno smo jači“ potrebno se registrirati putem elektroničkog obrasca do 14. prosinca odnosno do popunjavanja raspoloživih mjesta: Registracija sudionika na online konferenciju Zajedno smo jači.

Više informacija dostupno je na mrežnim stranicama Agencije za mobilnost i programe Europske unije.

Povezane novosti

PITAJTE o svemu što vas zanima.

Kontaktirajte nas

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija