Pristupačnost
Pristupačnosti
loading

Najava prvog Career Bootcampa – stručnog usavršavanja za karijerne centre na visokim učilištima

Najava prvog Career Bootcampa – stručnog usavršavanja za karijerne centre na visokim učilištima

Career Bootcamp održat će se od 3. do 5. svibnja 2018. u hotelu Terme Jezerčica u Donjoj Stubici. U suradnji s HR Centrom, strukovnom udrugom stručnjaka za ljudske potencijale u Hrvatskoj i regiji, poseban će naglasak ovogodišnjeg programa biti na povezivanju akademske zajednice i poslovnog sektora ciljanih radionica, zadataka, rasprava i prezentacija te na umrežavanju sa stručnjacima iz područja ljudskih potencijala vodećih hrvatskih tvrtki.

Cilj je Bootcampa produbiti znanje karijernih savjetnika u visokom obrazovanju za pružanje podrške studentima u njihovom karijernom savjetovanju, razvoju vještina upravljanja karijerom te planiranju karijernog puta i odabiru željenog zanimanja, u čemu važnu ulogu svakako imaju i Europass životopis i motivacijsko pismo.

Euroguidance i Europass Hrvatska u cijelosti će pokriti kotizaciju koja uključuje dvodnevni smještaj i najam prostora za održavanje programa, povratni prijevoz od Zagreba do mjesta održavanja programa, sve obroke i materijale potrebne za edukaciju.

Broj sudionika ograničen je na 20 savjetnika s hrvatskih visokih učilišta, a online prijave otvorene su od 12. ožujka 2018. Preliminarni program događanja nalazi se ovdje.

Povezane novosti

PITAJTE o svemu što vas zanima.

Kontaktirajte nas