loading

Najava prvog Career Bootcampa – stručnog usavršavanja za karijerne centre na visokim učilištima

Najava prvog Career Bootcampa – stručnog usavršavanja za karijerne centre na visokim učilištima

Career Bootcamp održat će se od 3. do 5. svibnja 2018. u hotelu Terme Jezerčica u Donjoj Stubici. U suradnji s HR Centrom, strukovnom udrugom stručnjaka za ljudske potencijale u Hrvatskoj i regiji, poseban će naglasak ovogodišnjeg programa biti na povezivanju akademske zajednice i poslovnog sektora ciljanih radionica, zadataka, rasprava i prezentacija te na umrežavanju sa stručnjacima iz područja ljudskih potencijala vodećih hrvatskih tvrtki.

Cilj je Bootcampa produbiti znanje karijernih savjetnika u visokom obrazovanju za pružanje podrške studentima u njihovom karijernom savjetovanju, razvoju vještina upravljanja karijerom te planiranju karijernog puta i odabiru željenog zanimanja, u čemu važnu ulogu svakako imaju i Europass životopis i motivacijsko pismo.

Euroguidance i Europass Hrvatska u cijelosti će pokriti kotizaciju koja uključuje dvodnevni smještaj i najam prostora za održavanje programa, povratni prijevoz od Zagreba do mjesta održavanja programa, sve obroke i materijale potrebne za edukaciju.

Broj sudionika ograničen je na 20 savjetnika s hrvatskih visokih učilišta, a online prijave otvorene su od 12. ožujka 2018. Preliminarni program događanja nalazi se ovdje.

Povezane novosti

Online konferencija 'Zajedno smo jači'

Online konferencija 'Zajedno smo jači'

11. pro 2020.
Online konferencija "Zajedno smo jači" posvećena je završetku programa Erasmus+ i Europske snage solidarnosti. Svrha je konferencije podizanje svijesti o programima Erasmus+ i Europske snage solidarnosti, predstavljanje rezultata i...
Više detalja

PITAJTE o svemu što vas zanima.

Kontaktirajte nas

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija